تهران، میدان شهر زیبا، خیابان احمد کاشانی، خیابان پردیس
ساختمان پردیس 02140443660 Info@sdata.ir
SDATA
با جستجو در بانک آماری و یا دانلود پروندههای آماری، امکان دسترسی به طیف وسیعی از آمار در زمینه مخابرات فراهم شده است.
در این بخش اطلاعات مرتبط با موارد مرتبط با کاربرد، فروش تجهیزات، درآمد، سهم بازار اپراتور، رضایت مصرفکنندگان و سایر موارد ارائه میشوند.
همچنین طیف وسیعی از پیش بینیها و آمار رشد صنعت مخابرات نیز مورد بررسی قرار میگیرند.
در طی قرن اخیر، رشد چشمگیری را در صنعت مخابرات شاهد بودهایم. امکان برقراری ارتباط در سراسر جهان به میزان بی سابقهای رسیده است. امروزه برخی از شرکتهای مخابراتی چند ملیتی در میان غولهای فنآوری در دنیای شرکتهای مخابراتی قرار دارند که به درآمدهای میلیارد دلاری میرسند و حتی اقتصاد قدرتمندترین کشورهای جهان را نیز تیره و تار میکنند.
برندهای پیشرو در صنعت مخابرات عبارتند از شرکت مخابرات آمریکایی AT&T، شرکت خدمات تلفن همراه چین China Mobile، شرکت آمریکایی ورایزن Verizon، شرکت انگلیسی وودافون Vodafone و همچنین شرکت آلمانی دویچه تلکوم Deutsche Telekom که همگی این شرکتها از ارزشگذاریهای خود در محدودههای چند میلیارد دلاری بهرهمند میشوند.
در دهه ۱۹۸۰ برای اولین بار تلفنهای همراه برای عرضه به خریداران خصوصی وارد بازار شدند. امروزه پس از گذشت مدت زمانی کوتاه، میلیاردها نفر در سراسر جهان تلفنهای همراه را در جیب خود حمل میکنند و پیشبینی میشود که نرخ نفوذ فروش تلفنهای همراه همچنان به طور مستمر در آینده افزایش مییابد. با توجه به نرخ پذیرش گسترده ارتباطات تلفن همراه در سراسر جهان، تأمین کالاهای مورد نیاز این صنعت در حال حاضر توسط تعداد نسبتاً کمی از تأمینکنندگان کنترل میشود. از جمله تولیدکنندگان پیشرو در زمینه تأمین ابزار مخابراتی شرکتهای اپل و سامسونگ هستند، درحالیکه رهبران بازار با توجه به سیستمهای عامل تلفنهای هوشمند عبارتند از گوگل با سیستم عامل اندروید و iOS اپل که در مجموع میزان سهم بازار بیش از ۹۰ درصد را به ثبت رسانیدهاند.
به طور کلی، صنعت مخابرات سالانه به میزان ۱ تریلیون یورو (۱٫۴ تریلیون دلار آمریکا) درآمدهای خدماتی را تولید میکند.
در گذشته درآمد این صنعت اساساً از طریق ارائه خدمات تلفن ثابت و خدمات بیسیم حاصل شده بود، ولی امروزه دامنه محصولات و خدمات موجود در این صنعت به طور مداوم در حال افزایش است که در همین راستا فرصتهای دیگری را نیز برای درآمدزایی فراهم میکند. بر همین اساس صنعت مخابرات در واقع صنعتی مهیج محسوب میشود، چرا که فرصتها و قابلیتهای جدیدی را مهیا میسازد که در دهههای گذشته کاملاً غیرقابل تصور بودند.